lördag 21 juni 2014

Underbara människor!

Vilken underbar midsommarafton vi hade igår. Familjen Holm är verkligen världens bästa på att ställa till kalas. Mysigt dukat och en massa god mat och dryck! Vi gick ner till Qvarnaslätt för att ta lite lotter och kolla på folk! Oj vad folk och vad många man kände! Vi kammade hem några chokladkakor men jag tror inte det gick ihop sig ;) Jag brukar inte vara en moralkärring inte alls men fy fan vad illa det såg ut när folk sitter och dricker öl och sprit på en sådan tillställning.  Big NO NO på det!! Drick hemma vettja så slipper det se så billigt ut :)

Nu har vi avnjutit en härlig frukost med jordgubbar! Vi firar 11 årig bröllopsdag idag! Grattis till oss ♥ Tack Tobbe för att du orkar med mig!

Nu ska vi snart packa ihop och åka till bror med familj, där blir det go mat, härligt sällskap och övernattning! Vi lääängtar så till Revsudden. Även om det blir annorlunda idag och att vi kommer sitta tre hus bort och ingen möjlighet att vara där eller använda oss av de saker som vi är vana vid. Vi biter ihop, men det är värst för barnen som skulle vilja ha sina saker och ta dopp i poolen.

Önskar er en riktigt härlig fortsättning på helgen ♥

Inga kommentarer: