lördag 27 september 2014

Kan meddela att..

...vi hann med ett akutbesök på vårdcentaralen till igår :) Prinsessan hade fått i sig något hon inte tålde. Armen svullnade och munnen och läpparna började klia. Vet ni var det var? Jo hon åt rå morot...jaja hur eller hur i med medicin och sen var hon pigg och glad igen. Dr Calle han kan han.

Gårdagskvällen spenderades med kompisarna på Asspoolen. Vi åt på Fotis nya restaurang och jäklar vad mysigt det var. God mat och fint vin. Lite för mycket vin säger mitt huvud idag...
Vi har spenderat förmiddagen på golfbanan för att utfodra ett gäng hungriga ungdomar. Prisutdelning och många skratt! Man kan säga att den gemenskap dessa ungdomar har den är sällsynt. Om du så är kille eller tjej, 17 eller 8 år. Är stolt över dessa fina barn! Extra mallig är jag att min älskade prins vann årets "Greenline spelare" Han har haft bra resultat över många tävlingar och det innebar att han vann! En fin plakett som kommer sitta i klubbhuset som ett bevis från 2014! Hårt arbete och slit ligger bakom. Grattis älskade unge!

Nu lagar jag stek och ska utfodra bror med familj :) sen bär det ut i natten...i Kommunens tjänst :)

Inga kommentarer: