lördag 13 september 2014

Kom igen nu Sverige!

Imorgon är det val. Imorgon gäller det! Det är jämt och sjukt spännande. Ingen hemlighet att jag röstar blått, inte alls jag är stolt över detta. Snodde något så bra som stod på FB:

"Prova att se våra två politiska block i Sverige som två fotbollslag:
Det ena laget har en tränare och två assistenter som består av en fackpamp, en manshatare och en som vill släppa ut våldtäktsmän efter halva tiden. Erfarenheten av att leda ett lag tillsammans är obefintlig, och en gemensam taktikpärm finns faktiskt inte. Det enda man vet är att man vill jättemycket, men hur har man inte enats om. Inte alls faktiskt.

I deras lag behöver inte alla jobba. Om någon inte har lust så är det okej att att stå still på planen och titta på. Så om en tredjedel jobbar som fan för att kompensera bortfallet så får det vara så. Det kommer bli tufft för den lilla delen som jobbar i laget, och synnerligen jobbigt eftersom ledningens taktik är allt annat än unisont. Tränaren och hans assistenter vill som sagt lite olika.

Jo, just det. Medlemsavgiften måste visst höjas också eftersom man redan innan säsongen har börjat vet om att några inte ska betala. 

I det andra laget består lagledningen av en enad grupp med samsyn. De tycker att alla i laget behövs, och det räcker faktiskt att var spelare försöker göra sitt bästa. Ledningen har dessutom vunnit världsmästerskapet i att hålla i föreningens ekonomi och taktik i balans, i åtta år på raken! Detta medan andra stora klubbar gått i konkurs ute i Europa. Lägg där gärna till att lagledningen tränat upp inte mindre än 300 000 nya spelare under dessa år. 

Vilken klubb tror ni får bäst återväxt och skulle vinna sina matcher oftast? '
Tänk efter innan ni röstar på söndag! Idrott är på lek men nu är det allvar!"

Tänk om de där stollarna Sjöstedt, Schyman och Åkesson (som på sitt sätt är skruvad i huvudet) ska vara med och styra Sverige! Fy fan säger jag, då emigrerar jag.

Nä kom igen nu Sverige, rösta på söndag och rösta på ett fortsatt starkt Sverige lett av Alliansen!
Tack för mig!

Inga kommentarer: