måndag 7 september 2009

Hål i taket....

Uppdatering från helgen:
Golvet är lagt på hela övervåningen och ingen är lyckligare än jag! Nu har T sågat ett STORT hål i vardagsrum taket, där är tanken att trappan ska sitta. Åhhh det blir faktiskt jäkligt häftigt.
Jag har skrivit en lista på allt som ska inhandlas för att göra det hela komplett! Har hittat en takkrona som skulle vara såååå snygg att hänga i "trapphuset" men 27000 kr är nog lite över budget....
Var hos mamma och pappa i lördags till söndags allt för att bli om pysslade ordentligt. Måste säga att bättre föräldrar kan man inte ha, de ställer upp i alla väder! Mammas mat borde alla någongång få smaka för det är "redig" mat som smakar himmelskt.

Idag har jag varit hemma med sessan som är lite snorig men det märks inte så mycket på henne för det är full rulle hela tiden.
Imorgon blir det första besöket av många på allergi mottagningen och sen ska vi luncha med Mia. Tänkte hinna med att besöka några möbelaffärer oxå, renoveringen av vinden har liksom medfört sig att ny soffa MÅSTE innhandlas....så SyNd ;)

Nu blir det något smarrigt att äta antingen blir det kålpudding eller kalops...vilket tycker ni?!
Pöss

Inga kommentarer: